در حال حاضر، باکتریِ مقاوم در برابر آنتی بیوتیک (MRSA) در طول سال باعث مرگ هفتصد هزار نفر می شود. دانشمندان نگران این موضوع هستند که این آمار در سال ۲۰۵۰ به رقم هولناک ده میلیون نفر در سال برسد. در این بین دانشجویی ۲۵ ساله از دانشگاه ملبورن بنام خانم «شو لام» باور دارد […]
در حال حاضر، باکتریِ مقاوم در برابر آنتی بیوتیک (MRSA) در طول سال باعث مرگ هفتصد هزار نفر می شود. دانشمندان نگران این موضوع هستند که این آمار در سال ۲۰۵۰ به رقم هولناک ده میلیون نفر در سال برسد. در این بین دانشجویی ۲۵ ساله از دانشگاه ملبورن بنام خانم «شو لام» باور دارد که راه حل را یافته است. او توانست راهی را کشف کند که مقاومت در برابر آنتی بیوتیک ها در باکتری ها را از بین ببرد و اینکار را بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها انجام داده است. وی با موفقیت کامل یک مشکل بزرگ در تست های آزمایشگاهی را با استفاده از یک «پلیمرِ ستاره ای شکل» که باعث شکاف در سلولها می شود، برطرف کرده است. برای بررسی بیشتر با کوی دانش همراه باشید…
این موفقیت می تواند یک پاسخ کامل به نیاز جامعه پزشکی به رویکردهای جدید در برابر باکتریهای کشنده باشد.
مطالعه او که در Nature Microbiology منتشر شده است مکانیزم SNAPPها* را شرح می دهد.
SNAPPها بوسیله هدفگیری، حمله مستقیم و بی ثبات سازی غشای سلولِ بیمار عمل می کنند و اینکار را آنچنان انجام می دهند که اثری بر روی سلول سالم ندارند.
تا کنون «لام» SNAPPها را بر روی شش زنجیره متفاوت از سلولهای بیمار در آزمایشگاه بر روی موش زنده تست کرد. در هر آزمایش، تمام «باکتریهای هدف» بطور کامل از بین رفتندو هیچ مقاومتی در برابر پلیمر در نسل بعدی ایجاد نگشت.
با اینکه این موفقیت بزرگ در ابتدای راه است ولی لام و تیمش معتقدند درحال ایجاد یک اثر بزرگ هستند.
منبع:
http://kooy.ir
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.
طراحی سایت : کلکسیون طراحی